tirsdag den 31. januar 2012

Sammenlagt 6 timer...

....har det taget mig at sy dette tæppe.


Godt nok 6 timer fordelt ud over godt 2½ måned(!)

Tæppet er til min veninde. Det er ét, hun har bestilt ved mig. Stoffet har hun selv valgt og købt, så nu håber jeg, at hun bliver ligeså tilfreds med resultatet, som jeg er.





Tæppet måler 100x140cm, en rigtig fin størrelse som legetæppe.

......det er SÅ fedt når symaskinen snurrer lystigt afsted, jeg kan simpelthen ikke undvære det!

mandag den 30. januar 2012

Total blærerøv´s poser(!)



Posten har været med min præmie! Jeg var jo så heldig at vinde søde Stine´s give away

Ahrmen er de ikke bare SUPER FEDE? Stine havde skrevet et sødt kort til mig, vedlagt lidt Kusmi tea (love it), klippede lommer til Emil, i det søde stof hun har foret hans taske med, sjove knapper og slik til Anna og Victor, sådanne pakker måtte posten gerne komme med noget oftere. (Stine jeg har faktisk kigget på det egern-print mange gange)!

Jeg ku´ bare ikke beslutte hvad Stine skulle sy til mig, og om hun så ikke "bare lige" syede begge mine ønsker(!) Tusind tak Stine, jeg er super glad og fuldstændig klar til at flashe min egen nye taske/pose nede i byen, Binemor goes public....

torsdag den 26. januar 2012

Jeg får tralvt...

...i den nærmeste tid, for jeg har jo fået tilmeldt mig blogtræffet i Silkeborg søndag den 26. februar!

Der er faktisk mange tilmeldt BLOGTRÆFFET og jeg bliver nød til at nå og besøge hver og én inden vi skal mødes in real(!)

Sammen med Lena fylder jeg bilen med stof og symaskiner og suser afsted, og jeg glæder mig meget.

Ikke mindst fordi jeg tænker tilbage på mit eget blogtræf i Kolding, det var bare så hyggeligt og jeg nød meget at møde de kreative tøser bag tasterne. Det er herligt at få sat ansigt på hinanden og ikke mindst opdage nye blogs.

Så jeg må videre....

Kærlig hilsen

onsdag den 25. januar 2012

tirsdag den 24. januar 2012

Jeg når faktisk noget...


....af det jeg sætter mig for(!)

I dag var det Helle Jescika´s lækre kage der skulle afprøves, og den blev svampet og rigtig skøn (men troede ikke rigtig på det, da der stod jeg skulle putte 9dl vand i.....)

mandag den 23. januar 2012

Den skal afprøves(!)


Kender I fru Flittig ?
Anne har lavet en helt fantastisk body DIY

Billede lånt hos Anne af den fine body hun har syet.

...og eftersom der er ubrugt jersey på lager her hos mig, så skal jeg klart have afprøvet den DIY!

TAK søde Anne

lørdag den 21. januar 2012

Dagen i dag....

...har budt på bl.a.

1) knæ-huls-lapning af 5 par "hej-jeg-hedder-Victor-og-vil-gerne-lege-hund" - cowboybukser(!) Ahrmen jeg siger Jer, den dreng kravler vist mere end han går nede i børnehaven.......!



2) 6 børn (3 af mine egne + 3 legekammerater)

3) Flise-ned-slibning i det store badeværelse + fliseopsætning (skøøønt).
Nu hvor Emil er røget på sit eget værelse, har vi atter taget det store badeværelse i brug. Det ligger ifm. soveværelset, og eftersom tremmesengen stod lige udenfor døren, gav det visse begrænsninger mht. mit morgen-bad. Men nu bruger vi det igen. Jeg har dog aldrig rigtig været vild med den mørke kabine, så godt manden er murer og lige hurtigt fik en god idé med lyse fliser. Så kan vi leve med det, indtil det engang skal renoveres helt.

Nedslebne fliser - inden ny-opsætning
   4) Har dog fået lagt sidste hånd på tæppet til min veninde, nu mangler jeg kun kantbånd(!) Det har dælme også været længe undervejs (har en smuuuule dårlig samvittighed) Nå men nu blir´ det færdigt og det blir´ rigtig fint.

5) Sidste projekt i dag er også påbegyndt, nemlig at lave stegt flæsk i ovnen(!) Mon det går an???
Håber det blir´ lækkert og sprødt ligesom manden elsker det.

Fortsat god "Melodonde"-lørdag-aften til Jer alle.

torsdag den 19. januar 2012

De var værd at vente på(!)

Sent i går aftes blev Emil´s nye velour bukser syet færdig og jeg er ganske tilfreds med resultatet.

Jeg har brugt et nyt mønster denne gang, et der er mere smalt til Emil´s lille fine figur.
Lommerne er også nye, og jeg synes, de klæder bukserne godt.

Emil er efterhånden svær at bruge som model, han har bestemt sin egen vilje! Men efter lidt kamp fik jeg nogen gode skud her i morges kl.7.15 inden vi skulle ud af døren....

 (...mega sjovt at drille storesøster og storebror når de leger...)

onsdag den 18. januar 2012

Har haft én af de dage...

...hvor der bare har været max-overskud på overskuds-konto´en!

Efter en dejlig travl arbejdsdag, som hedder 8-16, fik jeg atter samlet alle 3 børn på matriklen. Skønt at få Anna og Victor hjem igen, savnet til dem er større end stort, når de er hos deres far, følelsen af kun at være ½ vænner jeg mig aldrig til!....

Nå sidespring - medister, kartofler, brun sovs, DDV tun-sandwich (til mig selv), lektier, hygge på sofaen med de 2 store, vasketøj, sy Emil´s bukser færdig (de er bare blevet gode), madpakker, gulerødder som snack til Anna, godnat-historie, opvask, mere vasketøj og nu er jeg landet blødt i sofaen.... Velfortjent? Ja det synes jeg. Åh det har været en dejlig dag.

tirsdag den 17. januar 2012

I have to confess

...jeg er lidt af en Connie-Laila(!) men på den absolut FEDE måde.

De dage hvor vi tager bilen om morgenen, når alle 3 er afleveret i henholdsvis skole, børnehave og hos dagplejemor, så fyrer jeg op for musikken (de 5 min det tager mig at komme ud til mit arbejde)!

Jeg NYDER den høje musik og tror jeg kobler af på en måde...

For tiden er det Medina jeg hører, og denne her er jeg helt vild med.... Synes hendes tekster siger så meget!



Er jeg den eneste der elsker højt musik?
..og har I nogen gode forslag til hvad jeg også kan lytte til?

søndag den 15. januar 2012

Jeg blir´ da vanvittig....

...af at jeg hverken kan kommentere hos Jer andre eller læse mine egne kommentarer!!!
Aaarghh

lørdag den 14. januar 2012

4 kasser á 80 liter


Sådan skal mit stof for fremtiden opbevares, der er nemlig sket en del!

Emil bliver nu ikke ammet mere om natten (yes, yes, yes) og ja, det har jo så resulteret i, at drengen nu er sulten om dagen, for nu spiser han sig ikke mæt om natten mere!! Åh det er skønt.
Efter at han begyndte på at spise snart hver anden time, og vågnede hver gang jeg lagde ham tilbage i sengen, magtede jeg det ikke mere.

Så vi ligger i flytterod/kaos for nu skal kontoret/krearum tømmes, så Emil kan få sit eget værelse og komme ud af soveværelset!


Emil nu snart 13 mdr. gammel, min lille bjergged (han klatre stadig overalt) og intet kan stoppe ham!


Så jeg har haft mange spekulationer omkring hvor jeg nu skulle placere Ricard(!)
Det skrivebord som skulle blive til mit krea-bord, står nu i vores hall, men det er fyldt med Playmobil og Anna og Victor elsker at stå der og lege (så det kan jeg jo ikke tage fra dem!)

I stedet er vi nu ved at indrette et kreabord (også i vores hall), det bliver super praktisk og ungerne vil elske, at jeg er omkring dem når jeg syer! Det blir´ bestemt et hit (tak for idéen mor)...



....og se jeg er kommet lidt videre med velourbukserne til Emil, med nye lommer und alles!

lørdag den 7. januar 2012

Til salg

Lækker blog sælges!

Flot og meget enkelt design
111 fantastiske nærværende faste læsere, som er gode til at skrive kommentarer(!)

Ja, jeg må desværre indse, at tiden bare er alt for knap med 3 børn, fuldtidsarbejde etc etc
Jeg når bare slet ikke at få blogget!

Havde ellers regnet med, at jeg kunne snige mig væk fra tid til anden og lave kreative inspirerende indlæg. Men jeg når end ikke engang at lave et perlebræt(!) og hvem gider læse om alt det man ikke når....?

Med Emil siddende på højre arm, én Victor man lige skal hjælpe ved computeren fordi motor-cross spillet driller, imens man forsøger at læse i 20 sammenhængende minutter med Anna og samtidig også liiige skal sørge for, at der kommer nok grøntsager i maden, som helst skal være færdig-tilberedt inden kl.18......

...for man vil jo også gerne liiiige nå at løbe en tur, huske at se de rigtige udsendelser i fjernsynet, så man kan snakke med næste dag over frokosten med kollegaerne(!), læse nogen af alle de anmelder-roste bøger, bage sunde boller til madpakkerne, finde lækkert billigt mærketøj til ungerne på nettet, sidde i sofaen og nusse med manden, sende sms´er til veninderne og samtidig have en holdning til de seneste udtalelser fra landets ministre osv osv osv........

Men for pokker jeg vil det bare SÅ MEGET!! Rigtig meget...........

.......og tænk, da jeg så får tjekket mine mails og opdager, at søde søde Dorthe har siddet (i sin sparsomme fritid) og lavet en ny header til min blog, sådan bare fordi(!!!) Ahrmen er det ikke fantastisk? Tusind tak Dorthe (og lidt pinligt, at du har sendt mailen til mig tirsdag og jeg først ser den nu - UPS)

Den er SÅ flot og jeg vil hurtigst muligt få den sat ind! Dorthe du gav mig lige et skub....og når jeg så ser og læser hos Jer andre, det kan jeg ikke undvære.......

Så nej, bloggen er hermed ikke til salg længere/alligevel!

tirsdag den 3. januar 2012

Krea-tid er hygge-tid

Så er der blevet klippet nye brune velour bukser til Emil. Hans elskede Peter Pedal bukser er allerede blevet for korte(!)

Har det fineste gule stof liggende med små frække bier, men ku slet ikke få de kreative hjerneceller til at samarbejde i går aftes (sent). Manglede i den grad inspiration til nogen lommer, men "faldt" så over denne DIY hos Karen Marie Dehn, synes gang på gang at det er fascinerende SÅ MANGE total cool tøser der bor i blogland!!

Nu kan dagen KUN gå for hurtigt så jeg kan komme hjem og få trådet maskinen.
kh Libbie